Sommarens program

Nu är det verkligen full fart i Liljedalen. Att vi har flera hästar märks då betet tar slut rätt omgående. Det är mycket jobb med att bygga hagar och sköta beten.

Sen avlöser projekten varandra. Först ska vi medverka med 6 hästar på Norra berget på Midsommarafton. Delar av Liljedalens hästklubb kommer att finnas på plats tillsammans och hjälpa till. Sen åker vi hem och firar med en god grillmiddag! Både arbete och fest!

Sen har vi integrationsprojekt då 12-13 ungdomar från olika nationaliteter möts här för att lära sig om hästar, djur och parkour. Det är ett samarrangemang med Nedansjö IK.

Två veckor står sedan fria för bokningar av turridning fram tills mitten på juli då vi har två sommarkollon. Barn från Sundsvall får gratis chans att vistas här under 4 dagar. Mer info kommer inom kort!

Team Chasing, är en ny happening som kommer att locka alla hoppglada ryttare som gillar att pröva annorlunda sätt att utöva hoppintresset! Mer info kommer också inom kort!

Sista veckan i juli och i början av augusti planerar vi köra häst och vagn till musikalisk ackompanjemang efter S:T Olavsleden.

Sommarn avslutas med ett övernattningsläger och ytterligare uttrymme för turridning.

Vilken sommar vi får, full fart! Håll utkik och kom med :) !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No Comments Yet.

Leave a comment