Må-Bra-Ridning

Att rida kan vara så mycket mer än att bara sitta på en häst och försöka få ordning på tyglar, skänklar och sits. Att vistas naturen och umgås med djur har många fysiskt och psykiskt goda effekter. I ridningen tränar du hela din kropp. Koordination och balans är viktiga komponenter.

Att vara med djur har lugnande effekt. Du måste vara här och nu, vilket gör att vi för stunden glömmer våra vardagliga bekymmer. Både du och hästen blir lugn av en stunds rykt ning. Hästar är icke dömande och godmodiga individer. De kan på ett fantastiskt sätt hjälpa oss att utveckla vår personlighet.

Samtidigt är ledarskapet viktigt och du får tänka på hur ni kan samarbeta på ett säkert sätt.

 

Må bra ridningen är Liljedalens koncept för dig som vill rida i skog och mark i första hand, som också vill få tid att pysslar med hästen och finnas i gårdsmiljön en stund. Varje pass kommer dessutom att innehålla en kort stund av reflektion av lite djupare slag, vars syfte att utveckla dig och förhoppningsvis se nya sidor hos dig själv.

4 lördagar mellan kl 10.00-13.00

Pris: 1000kr

Datum:  17/9, 24/9, 1/10, 8/10

 

Anmälan sker till : anna-karin@liljedalen.se

eller på tel 0702328989

Ingen ridvana krävs. Hjälmar och västar finns att låna. Mer info kommer vid anmälan. Ring gärna och fråga och kom med förslag, vi är fle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

xibla!

No Comments Yet.

Leave a comment