Info inför ridningen

Kläder och utrustning: Vi rekommenderar långbyxor och strumpor som täcker vristen. Det kan skava på benen och fötterna så de bör vara skyddade. Det bästa är att ha en sko med en liten klack, då får du ett bättre fäste för foten på stigbygeln. Många rider med idrottsskor också, vilket även funkar.

Hjälm finns att låna, samt säkerhetsväst för mindre barn.

Många föredrar att rida med handskar. Råkar du få en häst som sätter ner huvudet och försöker äta eller är het för dagen, kan det vara skönt med tunna handskar. I regel brukar inte det behövas.

Betalningen: Helst vill jag att man betalar via Swisch  på nummer 123-5262241.

eller om du har telefonbank och kan betala direkt på bankgironumret 593-3707

Jag tar självklart även emot kontant.

Försäkringsmässigt förutsätter vi att ni har en olycksfallsförsäkring. Saknas sådan har vi försäkringar som täcker för eventuella skador/olyckor.

Viktig information! Inga kläder eller utrustning som varit i annat stall får medtas till Liljedalen utan att detta har blivit desinficerat med virkon. Vi tillhandahåller det här. Det bästa är förstås att använda sig av olika kläder och skor i de respektive stall du besöker. Observera att det även gäller handskar, västar och ridhjälmar! Allt för att skydda våra och andras djur och anläggningar från smittsamma sjukdomar!