Vi erbjuder olika ridturer och kan gärna anpassa efter önskemål. Ibland rider vi lugnt i skritt och trav, om sällskapet hanterar hästar väl brukar vi rida både i skog och på äng och gärna avsluta med lite plask i Stödesjön.

Vi har ett gäng trevliga kallblodshästar. Det är fyra haflinger; Nellie, Nils, Armin och Nadja. Sen har vi Sölve, en härlig korsning mellan ardenner och tinker och även en fin quarter/varmblodskorsning vid namn Zeb. Nu finns även en fin kallblodstravare med namn Peggy. Vår lilla besättning består av Dingla, Gina, Toledo och Bella, fyra shettisar. Åsnorna heter Mattis och Julius, är supersnälla miniåsnor.

Våra hästar har personlighet, haflingerna kan vara ganska bestämda av sig, Nadja är alla osäkras favorit. Hon blir aldrig rädd, lunkar stabilt på i sin takt, blir ibland efter men kan springa på om man ställer krav.

Nils, Armin och Nellie är tre piggare individer, funkar jättebra med nybörjare. Sölve är en tjusig herre. Han är stark och känner om det är en nybörjare på ryggen. Då passar han på att sätta ned huvudet och äta eller gå i buskarna. Det kliar så skönt under magen tycker han. Men han är världens goaste och lunkar på i lagom takt.

Zeb är en underbar häst, följsam och fin, går gärna i form och gör det du vill utan motstånd, förutom när han ser spöken och bockar. Då är han billig. Han är rolig om man är rutinerad.

Peggy är vår nya fina kallblodstravare. Hon har mer energi och går med snabbare steg. Men hon är fin och följsam och passar dig som gärna gillar hästar med lite mer energi.
385690_409189419115658_1323629775_n